VÅRT SORTIMENT

Et bredt utvalg

Vårt sortiment er bredt innenfor flere kategorier og prisklasser. Vi er eksperter på matpakken, og du finner et bredt og godt utvalg av ferdig oppskårne, ferske brød pakket i poser som kan legges rett i fryseren. Vår håndverkserie er brød er ekte håndverksbakte, vi har steinovner i alle våre bakerier, og snitt og dekor blir ofte utført for hånd. Ellers har vi mange søte fristelser å by på. Kos deg!

Våre Brød

I Mesterbakerns brødsortiment finner du bredt utvalg av deilige brød for enhver smak. Alle brødene har grovhetsmerke fra brødskalen, det skal gjøre det enkelt for deg å velge.

Lunsj, Middag og Tilbehør 

Gjør hverdagen enklere og middagen enda bedre med bakst! 

 

Rundstykker

Vi har et bredt utvalg av saftige rundstykker, pakket i praktisk resirkulerbar emballasje. Rundstykkene kan spises som de er og passer perfekt til frokost, matpakka eller kvelds. Ønsker du litt ekstra kos kan du varme rundstykkene i ovnen på 200 grader i 5 minutter

Søtbakst

Ingen ting slår søt hvetebakst! vi har et bredt utvalg av deilige søte småvarer, her finner du alt fra forskjellige boller til wienerprodukter. Produktene er pakket i praktisk resirkulerbar emballasje, perfekt til å ta med på tur og til å dele med andre.

Kaker

Her finner du vårt brede utvalg av kaker. Ferske konditorkaker som du kan bestille på kakerpånett.no, fryste konditorkaker fra frysedisken hos REMA 1000 og andre gode formkaker. Noe for enhver smak og til enhver anledning.  

Godt, bakt & blandet

Hos oss finner du mye annet godt både innenfor tørrvare, sesonger og kampanjer. Som knekkebrød med terningkast 6 og verdens beste pepperkakedeig ifølge vår baker. Vi kaller disse herlige bakervarene godt, bakt & blandet.